KETOKAHVILAT

Ketosti hyvää

Ketokahviloissa voit nautiskella herkullisia makeita ja suolaisia leivonnaisia, syödä ravitsevan aamiaisen, välipalan tai lounaan.

.

Ketokahvila, Viikki

Ketokahvila sijaitsee Viikin monitoimitalolla Helsingissä, Maakaari 3. Kahvilan edustalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Kahvilassa on tarjolla runsas valikoima erilaisia suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, rasvapommeja, välipaloja sekä ketokeittiöstä valmistettavia lämpimiä aterioita ja salaatteja koko aukioloajan. Ruokalistamme vaihtuu viikottain, tarkemman menun kullekin päivälle löydät Instagramista ja Facebookista Ketoartesaanien sivuilta.

Kahvila & Kauppa, Vallila

Kahvilassa toimii myös ketomyymälä, jossa on tarjolla omien pakastetuotteidemme lisäksi herkullinen valikoima Foodinin, Tiablochilin ja Warrior Coffeen tuotteita sekä Hornan kananmunia.

Vallilan Kahvila & Kauppa sijaitsee Paavalin kirkon läheisyydessä, Sturenkatu 36. Kahvilaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla: Mäkelänkatua, Sturenkatua että Hämeentietä kulkevat bussit ja raitiovaunut pysähtyvät aivan kahvilan nurkalla.

Kahvilassa on tarjolla runsas valikoima erilaisia täytettyjä leipiä, suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, rasvapommeja, välipaloja sekä salaatteja ja lounasbowleja koko aukioloajan.

Kahvilassa toimii myös Kauppa, jossa on tarjolla omien pakastetuotteidemme lisäksi herkullinen ja kasvava valikoima ketoruokavalioon sopivia elintarvikkeita.

KETOKAHVILOISSA TEITÄ PALVELEE: